Kostnad och betalning

Kostnad

 

Utredningsbesök

Kostnaden för ett utredningsbesök är 4,750 kr. I detta ingår undersökning och hemorrojdutredning av specialist samt i förekommande fall behandling av hemorrojder under besöket. Baserat på din diagnos och i dialog med läkaren fattas beslut om vidare behandling.

 

Gummibandsbehandling

Om utredningen visar att dina hemorrojder bör behandlas med s.k. gummibandsavsnörning så kommer du ha fått den första behandlingen redan vid utredningsbesöket. I normalfallet åtföljs detta av två ytterligare behandlingstillfällen. Varje återbesök kostar 3,000 kr.

 

THD Operation

THD operationen och uppföljning kostar 24,000 kr utöver kostnaden för utredningsbesöket. Läs mer om behandlingen här 

 

Betalning

Betalning sker i förskott senast en vecka före besöket. För avbokning mindre än ett dygn före besök sker ingen återbetalning.

 

Finansiering

Finansiering via banklån:

De flesta banker erbjuder lån för sjukvård. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med den bank du idag är kund hos för att på så sätt få till stånd en bra finansieringslösning.

Finansiering genom ett bruttolöneavdrag:

Genom din arbetsgivare eller som egenföretagare kan du göra ett så kallat bruttolöneavdrag. Det innebär att anställd accepterar en lägre bruttolön i utbyte mot finansiering till en operation. Sänkningen innebär att skatten och arbetsgivaravgifterna blir lägre men kan även få återverkningar på den anställdes sjuklön, a-kasseersättning, pension, förskoleavgift med mera.

Läs mer om löneväxling på Skatteverkets hemsida.

 

Telefon

08-410 097 62

Våra telefontider är vardagar mellan kl. 09.00 och 17.00

 

E-post

info@cavalio.se (vi svarar inom 24 timmar från det att ditt mejl har anlänt)

 

Adress

Cavalio AB

Prästgatan 18

111 29 Stockholm